Photos! (English report further below)

foto's van de week voor de start. Een uitzichtspunt vanuit Meerendal, met in de verte te Tafelberg. Mijn super mooie fiets :) haha. Daarnaast nog een foto van het verkennen van de proloog op de Tafelberg in Kaapstad. Cool! En 2 foto's van het opwarmingswedstrijdje voor het goede doel in het Kayamandi Township, waar ik 5e werd. 

Hierboven de foto's van de wedstrijd. De podium foto's en de foto van het interview na de proloog. Dit was lachen, dat is te zien he?! :) Verder de etappe waarin in Milena ziek werd. En waarin ik een slokje neem van mijn Sportvoedingwebshop voeding. mmmmm :) En.. helaas, de outcast foto's. Op de ene foto zie je dat het Milena niet meer zo goed gaat en ze daar het besluit heeft genomen niet te starten.. Er zat niks anders op. Fysiek gaat het daar met mij nog wel goed. 

Aiii.. niet meer zo heel flot, die foto. Daar lag ik dus opeens in de Mediclinic. Het veldhospitaal van de organisatie. Ik kon daar dus zelf even later ook niet meer van start gaan, omdat ik me niet goed voelde. Het bleek dus dat ik 38,5 gr koorts had. Niet leuk. Wat een belabberde dag. Ik kreeg een infuus tegen de koorts en om het vocht aan te vullen. Daarna ging het wel langzaam beter. Ook een foto waarin ik meehelp om de super vette Landrovers terug te brengen naar de garage. Het team werd hierdoor gesponsord. Wow, wat een power. Ik zat strak achter in de stoel. Heb de auto ook nog even getest offroad. WOW. De laatste middag, voordat we terugvlogen naar huis, nog snel even naar het strand geweest. Fijn! En dan de laatste foto is bij aankomst op het vliegveld van Zürich.